mandag den 19. april 2010


Photo: Tomas Joshua Leth, 26th of January
Three generations in Las Terrenas, The Dominican Republic: Jørgen, Tomas' and Anika's son Woody and Kristian.

5 Comments:

Blogger Travelape said...

Hej Jørgen,
Mit navn er Anders Kofoed Pedersen, og jeg er en simpel københavnerjyde, der ernærer mig som foredragsholder og skribent.

Min begrundelse for at skrive til dig er, at jeg påtænker at rejse til Haiti i løbet af maj måned. I takt med at medieinteressen er dalet, er min interesse for Haiti steget. Jeg har tidligere rejst i bl.a. Irak og Iran, hvor formålet var at nuancere billedet, og det er de samme tanker jeg er fyldt af nu, Først og fremmest for mig selv, og dernæst for avis- eller magasin læsere som ønsker at læse om det jeg ser.

Da jeg kun kan være derude i et par uger, har jeg ingen intention om at kunne forstå og begribe Alt'et, men jeg ved at jeg igennem personlige øjebliksbilleder vil få rigeligt med stof til eftertanke.

Denne kommentar er derfor skrevet i håbet om at du med et par sætninger kan skrive lidt om, hvor du ser de store udfordringer, rent geografisk eller for særlige befolkningsgrupper. Jeg elsker menneskehistorier, og i Haiti tænker jeg at møde et meget tydeligt Før, siden og hvad nu? Hvis du har et par linier på din blok, om den gode historie (ikke målt på om det kan sælge eller ej), eller must see's and do's, så skriv det meget gerne, eller henvis til kilder, der kan føre mig til noget ægte.

Freelance livet er ikke godt betalt, men til gengæld kan jeg glæde mig over ikke at blive påtvunget til at skrive om ting jeg ikke føler mig forbundet med. Håber at du med en sætning eller ti, kan pege i den rigtige retning.

På forhånd tak for din tid.

Anders Kofoed Pedersen
anders@travelape.dk (send til denne mail)

26. april 2010 kl. 03.32  
Blogger admin said...

Dear Jorgen,
I really need to contact you for a project. Could you give me your address mail?
daniela zangrando

11. maj 2010 kl. 08.46  
Blogger Katrine said...

Hej Jørgen

Jeg vil simpelthen så gerne vide, hvor man kan høre lidt mere til dig, men jeg synes, at du skjuler dine planer og aktiviteter for den kommende tid ret godt. Har du et program liggende et hemmeligt sted på nettet eller kan du evt sende mig et? Det ville virkelig glæde mig!

17. maj 2010 kl. 14.23  
Anonymous Anonym said...

Goddag Jørgen.
Jeg er en 14-årig dreng der er stor fan af dig som person. jeg holder af dine digte, og i særdeleshed også dine "spoken-words" sange.
Men hvordan er du blevet til den du er? hvad kan jeg gøre for at blive som dig? Jeg tænker på din måde at udtrykke dig på, dit raffinerede ordforråd osv.

21. april 2011 kl. 11.41  
Blogger Obat Sipilis said...

Thanks Bos.
De Nature Indonesia
De Nature Indonesia asli
De Nature asli
De Nature
De Nature Indonesia Asli
Obat Sipilis Tradisional

7. februar 2016 kl. 07.11  

Send en kommentar

<< Home